Top

Veelgestelde vragen

1. Waar verzend u zoal naartoe?

Door de gehele wereld. Binnen Nederland zijn de verzendkosten voor orders boven de €20 gratis. En met de actiecode "Hilversum" (voor binnen de regio ) zijn de verzendkosten gratis!!  *Speciale  actie: Via twitter en facebook zijn op bepaalde aangekondigde  momenten ook de verzendkosten voor onze rekening. 
 

2. waar bestaan de kosten uit, als ik bestel en ik wil het verzonden hebben?
Uit de verpakkings-en verzendkosten. Dat geldt voor alle lokaties en bestemmingen, maar binnen Nederland zijn de verzendkosten vanaf 20 euro aankoop geheel kosteloos voor u als klant. Bij aankoop van minder dan € 20,00 zijn de verzendkosten € 6,75 binnen Nederland. Dat staat ook in onze voorwaarden.
 

3. Kan ik mijn bestelling ook komen halen?
Dat kan, als u even van te voren aangeeft wanneer u het wilt komen halen. Net zoals voor verzending, geldt hier een verzorgingstermijn van maximaal 48 uur. Postverzending en aankomst op het opgegeven ontvangstadres mag ook 48 uur in beslag nemen.
 

4.Is er een bestelminimum?
Nee, redelijkerwijs niet. Dat staat in onze voorwaarden duidelijk vermeld. Er is ook geen maximum. Maar de verzendkosten vervallen wel boven een bepaald bedrag.
b.En zijn er anders wel bezorgkosten indien dit zo is?
Nee, onder en boven de 10 kilo zijn, met een minimale aankoop van 20 euro, alle verpakkings-en handlingskosten nog steeds gratis, behalve buiten Nederland. Binnen Nederland zijn, bij aankoop van minimaal 20 euro, alle verzendkosten voor de rekening van onze webwinkel, behalve als anders is afgesproken. Bestellingen onder de 20 euro hebben verzendkosten van € 6,75, behalve binnen de gemeente Hilversum, dan zijn boven de €10 de bestelkosten al gratis. (Gebruik je dan een code bij het doen van een bestelling dan vervallen alle verzendkosten)

5. Kunt u ook artikelen bestellen die u niet standaard in uw assortiment heeft?
Ja, dat kan, mits het artikel binnen Nederland te bestellen is. De levertijd hangt af van de voorraad bij die leverancier of leverancier waar het artikel vandaan moet komen.

 

Als u hier het antwoord op uw vraag niet vind kunt u deze via het formulier verzenden:

 

@